Iluminat
Categorii corpuri de iluminat
header-Menu-IMG
Vezi si mai multe categorii de produse
Grădină
Categorii Grădină
header-Menu-IMG
Vezi si mai multe categorii de produse
wishlist-icon
0
Nu ai nici un produs în wishlist
cart-icon
0
Nu ai niciun produs in cos
Eco-Ambient-user Eco-Ambient-user
Intră în cont
Înregistrare
Grădină
Eco ambient collection
Promoții
Stocuri
Despre Noi
Contact
di_an_h-g_8MrEZAvyE-unsplash.jpg

Termeni și condiții de utilizare


DEFINIȚII ȘI TERMENI

 

Eco Ambient – Societatea SC ECO AMBIENT SRL, cu sediul social în Calea Moșilor nr.158, Birou 2B, scara B, etaj 2, sector 2, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2650/03.04.2002, cod fiscal RO 14556295, capital social 200 ron.

Vânzător – Eco Ambient

Site – www.eco-ambient.ro și subdomeniile acestuia

Cumpărător- persoană fizică/ persoană juridică sau orice entitate juridică care își face cont în Site și emite o Comandă.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumpărător poate adăuga Conținut pe Site. Nickname-ul este asociat informațiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Client – persoană fizică / persoană juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Eco Ambient (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Eco Ambient și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Comandă- un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă de timp stabilită de Vânzător.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.).

Contract - reprezintă contractul la distanță conform definiției cuprinse în OUG 34 din 4 iunie 2014, încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut
•    toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

•    informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
•    informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
•    date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Drepturi de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează DPI) - toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

 Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumpărător asupra unui produs sau serviciu.

 Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

 Întrebare – formula de adresare către alți Utilizatori/Clienți/Cumpărători cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

 Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului care a adresat o întrebare în Site, în pagina unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un Utilizator/Client/Cumpărător unui alt Utilizator/Client/Cumpărător în cadrul unei discuții.

Document – prezentele Termene și Condiții.

 Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

 Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către Eco Ambient, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.


Utilizarea site-ului( navigarea, accesul și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate aspectele și consecințele ce decurg din acesta.


Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală


Administratorul site-ului Eco Ambient ( eco-ambient.ro) iși rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea în prealabil a persoanelor care il utilizează( numiți “utilizatori”). Utilizatorii vor avea acces în permanență la termenii și condițiile de utilizare pentru a le consulta în orice moment. 

Conținutul acestui site nu poate fi reprodus, distribuit, transmis sau expus, în scopuri decat cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Utilizatorii sunt de asemenea de acord să nu afecteze și să nu interfereze în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elemente care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

 

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Client/Cumpărător.
Pentru motive justificate Eco Ambient își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Eco Ambient. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al Eco Ambient pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus menționate.


Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Eco Ambient poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care Eco Ambient are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.


Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.


În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.


Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

După cateva săptămâni de la achiziționarea unui Bun sau Serviciu, Cumpărătorului i se va solicita înscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achiziționat. Solicitarea va fi transmisă către adresa de email înscrisă de Cumpărător în Cont. În acest fel, Cumpărătorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienți/ Cumpărători de pe Site și se implică activ în dezvoltarea de noi Servicii și în detalierea cât mai completă a caracteristicilor Bunurilor.


Administratorul Eco AMBIENT (eco-ambient.ro) face eforturi permanente de a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori pot apărea inadvertențe( specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). De asemenea, fotografiile au un caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. Fotografiile pot avea neconcordanțe de culoare în funcție de fiecare ecran în parte.


DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

Prin lansarea unei comenzi electronice, telefonice sau pe chat www.eco-ambient.ro,  Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, chat sau e-mail) prin care S.C. Eco Ambient S.R.L. își derulează operațiunile.

Comanda este alcătuită astfel:

 1. Comanda (impreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice;

 2. Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul);

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Dacă Vânzătorul confirmă comanda, acest lucru va implica din partea Cumpărătorului o acceptare completă a termenilor și condițiilor comenzii.  Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală sau electronică din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea Cumpărătorului. 
Prezentul Contract intră în vigoare la confirmarea comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face electronic. Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către S.C. Eco Ambient S.R.L. sau un furnizor al acestuia.

Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă  va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

 Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul postei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

 

COMANDA

 

 Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Bun și/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziție în masura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.

 Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

 Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

 Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
- neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
-invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Eco Ambient, în cazul plății online;
- datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

 

 

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului.Clientul/Cumpărătorul are datoria de a verifica specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și Eco AMBIENT( eco-ambient.ro) sunt reglemetate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. și OUG 34/2014.

Clientul/Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului cu excepția situațiilor prevăzute de OUG 34/2014.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, clientul/cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intra el sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de client/cumpărător, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Eco Ambient va rambursa orice suma pe care a primit-o de la client/cumpărător, inclusiv costurile livrarii, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. 

Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.


Clientul/cumpărătorul va trebui să suporte costul direct al returnării produselor.
Clientul/cumpărătorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitaților și funcționării produselor.

ATENȚIE: în cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție sau manual de asamblare lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, Eco Ambient are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse de către reprezentanții Eco Ambient.


Clientul Eco Ambient poate returna produsele achiziționate și este îndreptățit să primească întreaga contravaloare plătită pentru produse, în următoarele situații:

 -Produsele prezintă deteriorări severe care le fac neconforme;

 -Produsele livrate sunt diferite (specificații, cantitate, etc) față de comanda plasată;

 - Produsele prezintă defecte de fabricație

 - Clientul s-a retras din contract în termenul de 14 zile de la data livrării comenzii. 


Înainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul/Cumpărătorul informează în scris  Eco Ambient cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante:


1. De a contacta Eco Ambient la adresa de mail sales@eco-ambient.ro și solicita retur.

2 . De a apela numărul Relații clienți 0745239866 și a solicita retur. Această metodă nu înlocuiește solicitarea returului scris într-un e-mail.

– Clientului care a notificat Eco Ambient conform celor menționate, îi revine responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire au fost returnate sau înmanate catre Eco Ambient sau unei persoane autorizate de Eco Ambient să recepționeze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicată în formularul de Retur), fără întârziere nejustificată și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client înainte de expirarea perioadei de 14 zile și împachetate corespunzător pentru protejarea pe durata transportului( preferabil, în ambalajul în care a fost livrat initial).

Clientul nu va putea să returneze produsele achiziționate și/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despăgubiri, în următoarele situații:

– În cazul în care cererea de returnare pentru oricare din situațiile prevăzute are data de expediere a notificării intenției de returnare care depășește perioada de 14 zile prevăzute, calculata din ziua lucrătoare urmatoare datei livrării.


– În cazul în care se returnează un produs având ca motivație una dintre situațiile prevăzute mai sus, iar produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat (cu documentele care l-au insoțit, cu toate componentele).


– În cazul în care produsele au fost confecționate după specificațiile prezentate de Client sau personalizate în mod clar.


– În cazul în care au fost comandate și livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate în prezentare ca produse nereturnabile).


- În cazul în care au fost comandate și livrate produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Produsele ce constituie un kit/set trebuie returnate ca un kit/set.


În cazul retragerii din contract a Clientului, Eco Ambient îi rambursează acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea sa, fără întârziere nejustificată și, în orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care produsul a ajuns în depozitul Eco Ambient. 

Costul de transport al returului( 35 lei/colet) este suportat de către Client.

Dacă un client dorește să returneze un produs care a beneficiat de un discount sau a generat obținerea unui bonus suplimentar , în momentul achiziției, prin introducerea lui în comandă în asociere cu alte produse se va supune următoarelor reguli de returnare a banilor:

 5.1 Returnarea banilor se va face în termen de maxim 14 zile de la data anunțării deciziei de returnare, în contul bancar oferit de către client în formularul de returnare.

 5.2 Pentru că produsul făcea parte dintr-o promoție, doar prin asocierea cu celelalte produse, discounturile/bonusurile oferite în comanda inițială se anulează. Prețurile produselor  păstrate de către client revin la valoarea de dinaintea aplicării discountului, discount obținut prin asocierea în comanda cu produsul care urmează a fi returnat. Suma care urmează a fi inapoiată clientului este egală cu diferența dintre valoarea achitată de către client și prețul inițial al produselor păstrate (fără reducerea aplicată pentru cumul de produse ).

5.3 Dacă un client a achitat cu cardul în rate, suma care urmează a fi înapoiată respectă condițiile de la punctul 5.2 iar returnarea banilor se va face exclusiv în contul aferent cardului de pe care s-a realizat plata în rate.

Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuși Bunurile (se va lua data cea mai recentă).

 În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Operatorul datelor cu caracter personal


SC ECO AMBIENT SRL este operatorul datelor cu caracter personal pe care le furnizează Cumpărătorul, iar acesta răspunde de datele cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor: articolul 6 paragraful 1 aliniatul b) Reglementare 2016/679 aparținând Parlamentului European și Consiliului privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal).


S.C. Eco Ambient S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. 

Aceste informații vor putea fi folosite de catre S.C. Eco Ambient S.R.L. în următoarele scopuri:

-pentru a facilita accesul clientului la serviciile Eco Ambient:

a) creearea și administrarea contului în cadrul platformei Eco Ambient

b) validarea, expedierea și facturarea comenzilor către client

c) ulterior validării comenzii, pentru transmiterea de informații privind produsele, perioadele de livrare, anulări sau alte probleme de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către client

d) returnarea produselor conform prevederilor legale

e) asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările cu privire la comenzi sau la produsele și serviciile Eco Ambient. Aceste servicii pot include trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, în format electronic, telefonic sau prin poștă

f) scopuri statistice, fără ca drepturile și libertățile fundamentale ale clientului să fie afectate

h) îmbunătățirea serviciilor Eco Ambient și scopuri de marketing: prin mesaje de tip e-mail, SMS, telefonice, mobile push, webpush, etc., conținând informații cu privire la oferta curentă Eco Ambient, informații referitoare la produsele adăugate în secțiunea ,,wish list,,/ ,,coșul meu,,.


Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului - S.C. Eco Ambient S.R.L.- acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord că Vânzătorul S.C. Eco Ambient S.R.L.- să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului www.eco-ambient.ro. S.C. Eco Ambient S.R.L. nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.


Păstrarea datelor cu caracter personal


Datele personale ale Cumpărătorului urmează să fie stocate de către Eco Ambient atâta timp cât Cumpărătorul are un cont în platforma Eco Ambient. Cumpărătorul poate să solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau a contului.


Cine are acces la datele dumneavoastră?


Datele Cumpărătorului pot fi transmise în cadrul Eco Ambient. Eco Ambient nu transmite, nu vinde și nu cedează terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei Eco Ambient. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a oferi serviciile Eco Ambient.

Eco Ambient poate furniza datele Cumpărătorului cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și ca furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a Bunurilor și Serviciilor noastre, asigurători.


Prin completarea în formularul de comanda pe Site a datelor personale, inclusiv CNP, în scopul activității de creditare, Cumpărătorul își exprimă expres consimțământul că persoanele juridice cu care Eco Ambient a încheiat parteneriate în vederea oferirii produselor prin credit să prelucreze datele personale ale acestuia în evidențele proprii în scopul efectuării analizei de credit și să le transmită în vederea consultării informațiilor înregistrate pe numele Cumpărătorului în baza de date a Biroului de Credit.


Informațiile Cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătoresti și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.


Temeiul legal pentru prelucrarea datelor


Pentru fiecare prelucare specifică a datelor cu caracter personal colectate de la Cumpărător, Eco Ambient va informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu ca Cumpărătorul să furnizeze datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care Cumpărătorul refuză.


Unde se stochează datele?


Datele colectate de la Cumpărător sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor Cumpărătorului cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare, fiind în siguranță și permanent monitorizate.

În cazul transferurilor de date în afara SEE, SC Eco Ambient SRL va utiliza clauzele contractuale standard și Privacy Shield ca garanții pentru țările care duc lipsă de o decizie privind caracterul adecvat al protecției din partea Comisiei Europene.


Drepturile Clientului


Dreptul la acces


Clientul/ Cumpărătorul are dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deține Eco Ambient despre Cumpărător și poate contacta Eco Ambient care va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.


Dreptul la portabilitate


De fiecare dată când Eco Ambient prelucrează datele Clientului/ Cumpărătorului cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului sau în baza unui acord, Cumpărătorul are dreptul să obtină transferul unei copii a datelor lui către el sau către o altă adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care le-a transmis.


Dreptul la rectificare


Clientul/ Cumpărătorul are dreptul să solicite rectificarea datelor cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă cumpărătorul are un cont pe Eco Ambient, poate să actualizeze datele cu caracter personal din contul său


Dreptul la ștergerea datelor


Orice client Eco Ambient are dreptul și libertatea de a își retrage consimțământul de prelucrare a datelor prin:

- Modificarea setărilor din contul de client

- Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primește de la Eco Ambient

- Contactarea Eco Ambient pe adresa de email sales@eco-ambient.ro printr-o cerere scrisă și datată, sau la numărul de telefon 0745239866.

Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Eco Ambient S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Clientul le furnizează despre el, un membru al familiei sale ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing și publicitate precum și servicii de comunicații electronice. Este necesar  ca Clientul să furnizeze datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul Clientului determină imposibilitatea de a putea livra produsele.


Solicitarea ștergerii datelor cu caracter personal se poate realiza în cazul în care:

-datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau Clientul și-a retras consimțământul


Clientul/Cumpărătorul are dreptul să șteargă oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Eco Ambient, cu excepția următoarelor situații:

 • are o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți

 • are o comandă deschisă care nu a fost expediată sau doar parțial expediată

 • are o datorie neplătită către Eco Ambient

 • dacă există banuială sau a folosit serviciile Eco Ambient în mod abuziv în ultimii patru ani

 • dacă a efectuat o achiziție, Eco Ambient va păstra datele Clientului cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim


Clientul/Cumpărătorul are tot dreptul să se opună prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Eco Ambient.

Eco Ambient nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor Cumpărătorului sau în baza unor proceduri judiciare.


Dreptul de a vă opune marketingului direct


Clientul are tot dreptul de a se opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Când dorește, se poate dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

 • urmând instrucțiuni din fiecare e-mail de marketing

 • modificând setările contului Eco Ambient


Dreptul la restricționare a prelucrării


Clientul/Cumpărătorul are dreptul să solicite ca Eco Ambient să restricționeze procesul de prelucrare a datelor sale cu caracter personal în următoarele situații:

 • dacă se opune prelucrării în baza interesului legitim în Eco Ambient, acesta va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.

 • dacă afirmă că datele sale cu caracter personal sunt incorecte, Eco Ambient trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

 • dacă prelucrarea este ilegală, poate să se opună ștergerii datelor cu caracter personal și să solicite restricționarea utilizării datelor sale cu caracter personal.

 • dacă Eco Ambient nu mai are nevoie de datele Clientului cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-și apăra drepturile în instanță.


Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere


Dacă Clientul este de părere că Eco Ambient prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne poate contacta. De asemenea, are dreptul să adreseze o plângere unei autorități de supraveghere (ANSPDCP).


GARANȚIA PRODUSELOR

 

Toate produsele comercializate de către site-ul www.eco-ambient.ro, beneficiază de condiții de garanție de minim 24 luni conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalaj propriu și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Unele dintre produse s-ar putea să fie trecute în categoria de produse resigilate, în pagina de prezentare a fiecărui produs fiind trecut explicit motivul resigilării produsului.


Certificatul de garantie si documentele aferente se emit doar in format electronic si sunt disponibile pentru descarcare in contul de client sau pot sa fie solicitate la numarul de telefon 0745239866 sau pe adresa de e-mail sales@eco-ambient.ro.

Cumpărătorul are obligația de a păstra certificatul de garanție și factura fiscală. În cazul apariției unei defecțiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garanție este singurul document care atestă dreptul la garanție și care va fi prezentat împreună cu factura fiscală și dovada plății (chitanța, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garanție determină anularea garanției Bunului sau Serviciului.

Garanția Bunurilor, care beneficiază de Certificatul de Garanție emis de S.C. Eco Ambient S.R.L., se soluționează la punctul de lucru Str. Bârsești, nr 178, Targu-Jiu, Gorj. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:

-asamblarea produsului în cazul în care se constată deteriorarea unui element sau a produsului în sine;

- dezambalarea folosind obiecte tăioase sau dure;- tăierea sau zgârierea materialelor;- frecarea de alte suprafețe sau cu substanțe (soluții de curățare) abrazive;- folosirea sau păstrarea produselor în medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum și în medii cu variații de temperatură;- așezarea produsului lângă surse de căldură (distanța de gardă este de 1m) în afară mobilierului de bucătărie proiectat în acest scop;- folosirea produselor de curățare care conțin acizi, petrol, gaz, detergenți, solvenți chimici sau alcool (orice soluție trebuie încercată întâi pe o suprafață mică, ascunsă);- dehidratarea pielii (fără hidratare pielea se usucă și crapă);- udarea produselor (curățați cu o cârpă ușor umezită într-o soluție de apă cu săpun -50% apă, 50% săpun lichid pH neutru - apoi ștergeți imediat cu o cârpă uscată);- împingerea mobilierului (mobilierul demontabil trebuie demontat);- roluirea, îndoirea sau curbarea saltelelor la transport și manipulare;- folosirea mobilierului în alt scop decât cel pentru care a fost proiectat.

Soluționarea garanției se face în maxim 30 zile calendaristice.

 

Drept aplicabil


Prin folosirea site-ului Eco AMBIENT( eco-ambient.ro) utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Eco AMBIENT(eco-ambient.ro) sau asociații/ partenerii/ afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea pe cale amiabilă, direct între părți sau prin intermediar, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul se va soluționa în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Frauda


În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale site-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitațile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe site, și în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineri este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. Eco AMBIENT( eco-ambient.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Disponibilitatea serviciului


Administratorul Eco AMBIENT(eco-ambient.ro) își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului Eco AMBIENT(eco-ambient.ro) în orice moment și la orice interval de timp ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

 

În cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email: sales@eco-ambient.ro